Kvällsdopp i havet

Ibland gäller det helt enkelt att utnyttja stunderna här i livet för det är ofta rätt värt det ändå istället för att sitta hemma och häcka, igår kväll var en sån stund.
 
Värmen var verkligen tryckande och luften var i princip slut i portvakten på eftermiddagen så där så att det kändes som att jag inte fick tillräckligt med syre när jag andades. Jag åkte till gymmet efter jobbet och även fast det är bra med luftkonditionering där så kändes hela jag som en seg massa, men det var tungt, stelt och tråkigt men jag kämpade mig igenom passet iallafall och sen cykelturen hem.
 
Kvällen var ju underbart fin men fortfarande tryckande varm så det kändes dumt att sitta hemma. Jag hade försökt förgäves hela dagen att få till ett badsällskap men som vanligt så funkar inte riktigt spontanitet nuförtiden alla jobbar ju så olika tider men jag kände heller inte att bara strunta i det hela som jag brukar kunna göra utan åkte själv och det var så värt det ändå.
 
Vårvik var otroligt fint där på kvällen, helt vindstilla, 28ºC i luften och säkert 23ºC i vattnet. Att hoppa i vattnet var nog första gången på hela dagen jag känt mig helt sval, som att doppa ett smidesjärn i vatten haha sen att bara sitta på bryggan en stund i kvällssolen innan jag åkte hem igen var så härligt. Nästa gång tar jag gärna med mig sällskap men igår kväll var det helt okej att bara njuta av lugnet och mitt eget säsllskap för en stund.
 
(null)
(null)