Inreda i blindo

När 06.30 känns som sovmorgon då börjar en jobba för tidigt på morgonen... Så två "sovmorgonar" fick jag denna vecka iallafall så en får väl vara glad för del lilla haha. Jag är inne på min sista sommarjobbsvecka nu vilket både känns skönt och lite knasigt eftersom jag inte riktigt får nån paus innan nästa grej drar igång. Jag är därför också inne i en superstressvecka igen där det kommer bli en kapplöpning mellan mig och mamma om vem som är mest stressad.. haha.
 
Att flytta är ju redan svårt men det är änu svårare när du inte riktigt vet exakt vad du flyttar in i. Jag vill ju ta med mig mycket saker eftersom jag ändå ska bo där i ett år men samtidigt så är det ju bara ett år så jag kan ju inte ta allt. Att packa för en vecka är svårt, att packa för en månad är ännu svårare men att packa för ett år.... att skriva en packlista känns otroligt jobbigt haha.
 
Igår efter jobbet åkte jag iallafall ut till köpis och försökte införskaffa lite nödvändigheter, inredningsprylar och annat smått och gott. Det är som sagt svårt att inreda ett rum du aldrig sett haha så det känns som mycket kommer vara bättre att införskaffa sig under tiden jag är där men jag vill ändå förbereda lite. Så jag köpte nån kudde och en pläd och en till ljusslinga, så han jag kika lite på kläder också. När jag ändå var där ute passade jag på att gå förbi Jossan på jobbet så kunde vi ha sällskap hem så slapp hon åka buss.
 
Idag efter jobbet blir det en sväng på gymmet först men sen blir det nog en shoppingrunda till på Rusta för lite saker jag glömde igår, ingen rast och ingen ro.
 
(null)
 
Mamma

😘😍

Emilia Sjödin

Så fin!

Svar: Tack! 🌸
Emelie Berggren