Det inte så hemliga receptet

Tack och lov har veckan blivit betydligt bättre sen mitt röriga inlägg i måndags och receptet för förbättringen stavas träning, fina vänner och fika.
 
Så efter en seg jobbdag i måndags så åkte jag som sagt och körde ett styrkepass på gymmet. Måndagar betyder fokus på styrkemomenten i fristående som handstående, brytning och spetspik samt massa rehab för mina fötter sen lite rörlighetsträning också och stretch. Sen jag började med ordentlig styrka igen för ca 4 veckor sen har det varit tungt, jag hade tappat en hel del men i måndags kändes det äntligen som jag började få lite resultat igen vilket är otroligt skönt. Särskillt i stillastående handstående som aldrig varit så här bra och sen börjar jag äntligen bli vigare i splitt igen. Spetspiken är fortfarande tung men jag kämpar vidare och i måndag kom jag äntligen ihåg att ta med ankelvikterna så nu borde den återhämta sig snabbare igen.
 
På kvällen sen kom Alice förbi för att prata lite reseplaner och fika, vilket var precis vad jag behövde att få prata och skratta lite sen att planera en Paris resa är ju alltid drömsysselsättningen.
 
Gårdagen var ett bättre dag överlag ändå så det gick rätt smidigt att jobba sen efter jobbet åkte jag hem till Jossan för lite fika också. Jag älskar att vi är på samma vågplan när det gäller fika, bara massa choklad och så te till perfekt haha. Jag blev kvar där hela eftermiddagen tills det började bli dags att åka hem och sova, en riktigt fin eftermiddag/kväll.
 
Nu sitter jag på jobbet igen och det är snart dags för lunch en en prommis i värmen men solkräm, solglasögon och nåt sommarprat i lurarna så blir det nog bra ändå.