65 mil i bil och inflyttning på folkis

För tredje gången på bara ca två månader var jag på väg neråt i landet. Samma väg och nästan samma pausställen på vägen men den här gången var det inte i en fullpackad Täbybil med laget mot nåt spännande gympaäventyr, nej den här gången var det långt från gympa och jag hade ett helt flyttlass med mig.
 
Strax efter nio på söndagsmorgonen bar det av med en fullpackad bil, resan var lång men flöt på bra så det blev inte långtråkigt. Vi stannade tre gånger längs vägen men annars körde i på och var tillslut framme i lilla Markaryd. För ja här är det verkligen litet, jag tycker ju Gävle är en håla men jämfört med Markaryd känns Gävle som en storstadsmetropol haha. Vi åkte runt och kikade hur det såg ut sen tog vi oss ut till det lilla hotellet vi en bit utanför stan som vi skulle spendera natten på. Vi åkte in till stan igen för lite middag men sen blev det till att sova och ladda upp inför morgondagen.
 
 
Jag var sjukt nervös när jag vaknade igår sådär illamående vilket egentligen är helt absurt då jag bara skulle flytta in igår och inte behövde göra nåt speciellt annat haha, men, men det är såklart det är lite pirrigt. Efter en mysig frukost på hotellet checkade vi ut och åkte mot skolan. Det tog nog runt två timmar att bara packa upp allt, jag har verkligen sjukt mycket saker med mig haha men tillslut fick vi in allt i rummet och kunde äta lunch. Mamma och Pappa åkte hem sen, det tar ju ändå typ 8 h att åka och de vill ju inte komma hem mitt i natten.
 
Vi sa hejdå och jag fick fortsätta eftermiddagen med att lägga alla saker tillrätta och inreda klart med prydnadssaker och alla mina ljusslingor haha. Det kändes som ett enda stort kaos där ett tag men tillslut fick jag upp allting. Nån gång i mitten av allt detta så flyttade min rumsgranne in också, Alexandra, en jättetrevlig tjej från Horn utanför Vimmerby. Det började även ramla in fler som ska gå på skolan från alla olika estetiska program och alla verkar vara öppna och trevliga människor, vissa känner jag igen från audition och andra är helt nya men det är hur som helst superkul att träffa och lära känna en massa nya människor. Nu ser jag fram emot att få börja med alla lektionerna.
 
Första natten här gick bra även fast ljudet från kylskåpet väckte mig runt kl 4 imorse haha, vi har iallafall precis ätit frukost och snart väntar upprop och ton med infomöten, det kommer bli spännande.