Två stukade fötter, Bollywood lookalikes och besök av sommarvärmen (förra veckan)

Vet ni vad som är dumt? Att stuka foten! vet ni vad som är ännu dummare? att stuka andra foten mindre än en månad efter att har stukat första som fortfarande inte är helt hel än..... Jag bör ju inte köpa en trisslott om man säger så... men kanske ett par nya fotleder... Den här gången var jag inte bara klantig heller utan hade bara enorm otur då min fot vek sig i saltostämmet... Jag har gråtit av ilska men det hjälper inte det är bara att acceptera tyvärr jag håller hoppet uppe ändå så får vi se hur den blir under dagarna här.
 
Resten av förra veckan var annars bra, i tisdags var jag sjukt effektiv och hann med hela min attgöra-lista även fast jag tog sovmorgon. Sen i onsdags såg vi Bollywoodfilm (i sann överdramatisk anda) i skolan vilket var en skön omväxling så en faktiskt höll sig vaken under filmen... haha Sen kunde jag inte sluta tänka på hur den indiska filmstjärnan Nargis och den amerikanska skådespelerskan Joan Cusack är typ varandras dubbelgångare! rätt likt va?
 
 
På kvällen sen var det en intensiv träning till tävlingslandning med högt tempo som ändå gick bra även fast jag hade lite panik inför trampetten. I torsdags var jag dock stressad hela dagen över allt som är just nu med tävling, skola och teateransökningar vilket kan ha bidragit till att jag inte hade helt fullt fokus på träningen sen men det är svårt att säga. Det kändes nämligen så bra inför träningen och jag var supertaggad, jag hann iallafall med fristående innan olykan var framme på andra varvet på tumbling men sen var det över för min del. Jag låg med foten i hårt lindad i högläge och fick kolla på genrepet från sidan istället.
 
Så på fredagen fick jag än en gång halta mig till skolan med en stukad fot.... Vi såg en jättehemsk film om en stackars åsna som bara bli misshandlad och föreläsningen efter kändes inte vidare givande heller. Men jag tror vi alla bara längtade ut till sommarvärmen utomhus. Hade jag inte haft foten hade jag nog hängt på några från klassen på lite parkhäng men jag var helt slut, så jag åkte hem och satt mig och pluggade i solen för att sen gå och lägga mig tidigt för att få så mycket läkande sömn som möjligt inför helgens äventyr i Finland.