Solsken, uppvisning och tårtkalas

Wow bara tre dagar sen förra inlägget, börjar jag bli bättre på det här nu!? Troligtvis inte men eftersom Mondo som vanligt ligger nere och jag inte får tag i powerpointen från föreläsningen idag så fick jag lite tid över nu innan träningen.
 
Så vad hände i helgen då? Jag hade långhelg för det första eftersom det inte var nån föreläsning i fredags vilket jag dock inte fattar varför... Hur som helst så var det skönt att få sova ut lite och sen kunde jag vara ute och njuta av solen halva dagen i det vackra vårvädret. Det var ju dock bara varmt i solen så det kändes lite konstigt att sitta där på min trapp i shorts och linne medans folk gick förbi i jackor och halsduk haha... men, men. 
 
I lördags hade vi uppvisning i Järfälla på förmiddagen, det var bara fristående och vi var inte så många så det blev lite improvisation för att få ihop allt väl på plats men det gick och det var nästan lite tävlingsfeeling över det hela med vackert vårväder, Norrortskläderna och hårspray. Det var en kul förmiddag iallafall och jag undrar nästan om det var vi eller barnen som tyckte de små rockring/handstående tävlingarna de hade emellan nummerna var roligast haha. På eftermiddagen sen var jag in till Stockholm en sväng för att prova lyckan på en öppen casting meen det var fullt så då fick det bli lite shopping och bara promenad med en glass i solen.
 
(Bilderna från uppvisningen, bildcred: Joacim Hansson www.jocce.se https://www.instagram.com/jocce81photo/)
 
Jag fyller år på söndag men eftersom vi är och tävlar i Finland då så kom mamma och pappa ner och firade mig igår, en vecka i förväg. Så de kom med tårta och så var vi ut och åt lite också och jag visade runt dem här i Näsbypark. Det märks att jag har fått min pedantiska sida från mamma också för hon hade tagit med skurmedel och hjälpte mig få ren duschväggarna och spisen, jag hade ju städat hela lägenheten i lördags kväll också så nu är allt verkligen skinande rent här haha.
 
På kvällen sen var det friståendeträning i JG som gällde och jag körde mina första volter till friståendevåderna sen jag stukade foten och allt gick bra vilket var så skönt för jag var lite orolig att det skulle göra ont. Sen behövde vi göra lite sista minuten ändringar vilket inte alltid är så lätt med  många starka viljor och svårt att orka hålla koncentrationen. Personligen blir jag lätt förvirrad och osäker, det känns som folk blir arg och jag bara ville be om ursäkt hela tiden för jag är dum i huvudet... det är ju ingen som menar nåt illa egentligen men stämningen blir liksom inte på topp. Vi gav dock inte upp och lyckades lösa det någorlunda bra tillslut tack och lov men jag var helt slut när jag kom hem sen.