Lite jobb, lite gympa

Den här veckan har rullat på utan särskilda hinder i vägbanan, jag jobbade i tisdags men hade sen två dagar ledigt att fixa med lite saker som behövdes göras typ som att städa, skicka i väg nåt mejl jag skjutit på, rensa i mobilen och skicka in en ansökan m.m.
 
Igår hade jag även veckans första träning, foten stör mig lite men det går okej att köra ändå jag får försöka lyssna på kroppen. Träningen kändes överlag lite rörig många gymnaster, dåligt kösystem och satser som inte ville funka. Så nej inte riktigt min dag, jag får ta revansch på söndag istället.
 
Idag fick jag jobba igen så tre pass blev det ändå den här veckan vilket är riktigt bra. Det var en lugn dag, fredagar är oftast ännu lugnare än resten av veckan så det var inga problem att jobba för min del. Jag var in till stan sen en sväng för att köpa hårinpackning men annars så har eftermiddagen varit ganska händelselös. Kvällen blir lugn den med, som om jag brukar göra saker på fredagar ändå så...men, men jag kan passa på att ta igen lite sömn iallafall.