Hjärtat säger ja men kroppen säger nej + hav-nail art

Att börja jobba klockan sju på morgonen har förut inte varit nåt jätteproblem men av nån anledning så har det kännts otroligt jobbigt denna vecka, det är som att larmet ringer mitt i natten varje morgon. Det kanske har nåt att göra med vädret också, grått och fuktigt.
 
Inte har jag bloggat på hela veckan heller förutom den lilla listan jag gjorde i tisdags, jag har inte ens skrivit om helgen efter i fredags. Jag har ju tid men av nån anledning tar jag mig inte tid. Men, men hoppas ni är med på en liten recap på dagarna som gått.
 
Efter fredagens festligheter mådde en ju lite halv kasst på lördagen, inte jättefarligt ändå utan mest jobbigt då jag får ångest av alkohol dagen efter, oberonde på hur mycket eller lite jag druckigt, det kanske är nåt kemiskt som blir tokigt jag vet inte. Men som tur var så var lördagen en väldigt fin dag, pappas födelsedag dessutom så vi hade hela släkten här på fika och kunde till och med sitta utomhus så det var mysigt.
 
Söndagen sen var lugn, jag gjorde väl egentligen inget mer speciellt än att gymma med pappa. Jag var väl så där halv peppad på gym men det är också vid såna tillfällen en kan överraska sig själv för det gick rikigt bra att köra och jag kände mig stark och pigg efter.
 
Sista arbetsveckan för juli startade sen i måndags och veckan har rullat på i sin vanliga takt, det vill säga mycket långsamt haha och eftermiddagarna har innehållit antingen träning, serietittande eller nagelmålning. I onsdag fick jag till och med träna gympa igen, alltså en riktigt 2,5 timmes träning med volter och allt, bakåtstationer och friståendesvårigheter. Hjärtat säger Ja! och kroppen säger Nej! men det var så väldigt kul att köra igen öven fast en fick dras med lite krämpor. Nu försöker jag överleva träningsvärken också haha men det är så värt det.
 
Det ser ut att bli en låångsam arbetsdag även idag men det är ju fredag också. Planerna efter är nog bara att sova men planer kan ju ändras.