Både effektivitet och rent slöseri (måndag-idag)

Det här med bloggandet går bra nu för mig märker jag... jag vet inte ens varför, jag antar att jag har haft andra saker som ockuperat mitt huvud.
 
Veckan har rullat på i ganska vanlig takt måndagen blev inte lika effektivt använd som jag planerat men jag hade iallafall träning på kvällen så jag fick nåt ordentligt gjort iallafall. Det var visserligen inte nån sån där superträning utan ganska rörig och jag blev rätt less.
 
Tisdagen blev en motsats till måndagen på alla plan. Jag skrev så min handled började göra ont och gjorde klart en hel karaktärsanalys i en enda sittning... Kanske lite extremt att sitta i 5 timmar och jobba men om det var det som krävdes för att jag skulle få mig själv till att göra det så fick det vara så. Jag hann även med småsaker som att fixa naglarna och tvätta håret, så effektiv har jag inte varit på länge. Senare på kvällen var jag även en sväng till Putte för att fira med han, Johan och Ludde att Johan fått en ny lägenhet, så vi åt glass och tittade på klipp från roast på Berns på Youtube, det var jättetrevligt.
 
Jag vet inte vad som hände med all min effektivitet men för den hade total lugnat ner sig redan igår. Men det är svårt att jobba med monologer själv också, det blir lätt fokus på annat. Jag kan alla mina texter utantill nu iallafall så nu är det svåraste kvar, att bli säker och hitta ett bra sätt att framföra dem.
 
Idag har jag tyvärr haft en väldigt låg dag på grund av vissa saker med gympan. Mitt mående är väldigt kopplat med min motivation så det har inte blivit så mycket gjort idag. Jag hade träning nu på eftermiddagen iallafall och jag fick helt enkelt ge mig själv ultimatumet, antingen så går jag runt och är nere eller så lägger jag allt det åt sidan bara några timmar och bara fokuserar på volterna och inget annat. Det hjälpte faktiskt och jag hade ändå en okej träning men det är tufft.
 
Nu ska jag göra nåt korkat som att börja se en 80-tals film jag redan har sett när jag egentligen borde sova. Men, men det är sånt som händer och imorn är det ju ändå fredag.