Årskrönika 2017 - Tredje kvartalet

Tredje kvartalet - juli, augusti, september
Slutet på juni och början på Juli månad började inte alls bra, jag mådde jättedåligt och var väldigt nere där i ett tag. Det var inte alls en bra tid att vara ensam på gosh hörrni hopplöshet är en otäck känsla, räddningen blev iallafall när min fina vän Putte kom hem till gävle igen. Vi hängde på gympan en del och drog ihop en väldigt liten men rolig Lady Gaga fest hemma hos mig med Johan och Zanfan där vi gjorde alldeles för mycket bål och spelade beer-pong med mousserande vin. Veckan efter sen hade vi fest hos Putte istället, David var där, Alice också och Ebba hade åkt upp från Västerås. Det var en superkul kväll. Veckodagarna var annars mest fyllda med jobb, diverse gympass på jobbet, GOT avsnitt och några iskalla bad ute i Harnäs.
 
Augusti kom och fortfarande ingen sommarvärme i sikte. Men kylan hade jag nästan accepterat vid den här tiden och jag var ju ändå bara inne på jobbet hela dagarna förutom mina lunchpromenader men då fick hörlurarna gå varma på sommarprat istället. Jag trotsade iallafall höstkylan då och då till exempel när jag och Ellen var på utomhusbion på The Rocky Horror Picture Show vilket var helt klart kallt men också fantastiskt haha. Sen var det pride här i Gävle vi var några tappra som gick i tåget för gympan sen hade jag en av de bästa utekvällarna på länge tillsammans med Louise och Axel. Det blev fortsatt många pass på gymmet och i slutet av månaden drog gympan igång igen. Jag hade ändå förhoppningar på en bättring denna termin
 
September var präglat av framtidsångest men till slut kom jag iallafall fram till att jag skulle börja söka jobb vilket var lättare sagt än gjort. Gympan rullade på men hoppet om terminen släktes en aning när jag fick reda på att jag inte skulle få köra med Norrlands nu i höst då jag inte är junior. Men jag fick nån bra träning iallafall där jag drog av mina bästa fullhalfer dittills och hoppet tändes lite igen. Utanför gympan började jag och Jossan vår tradition med att luncha varje vecka och jag vet inte hur det gick till men Putte lyckades få med mig på att se IT på bio... Min första skräckfilm nånsin på bio och jag var livrädd. Jag blundade 50% av filmen men det var en upplevelse iallafall haha... Höjdpunkten på september var ändå weekendresan till Prag, fem dagar med fint väder, långa promenader, Rolands bristande engelskakunskaper, kulturupplevelser och massor med billig mat.