Grease live!

Så det var väl inte så svårt, typiskt att klockan ska hinna bli elva på kvällen innan jag tar mig i kragen och bloggar haha. Men jag tror hela dagen idag bara har varit en allmänt prokastinerande dag. Jag har bara varit hemma för att vila mitt knä, som tur var gick det mesta av svullnaden ner redan igår kväll men jag passade ändå på att vila det ordentligt idag så jag tog sovmorgon och har bar tagit det lugnt hela dagen. 
 
Jag kikade på Fox live tv-musikal från förra året: Grease-live, alltså så bra!!! och vilken jäkla produktion som en stor teaterproduktion fast i filmstudioformat väldigt häftigt. Många bra skådespelare/artiset också, bland annat Vanessa Hudgens som är jättebra i rollen som Rizzo. Jag har aldrig gillat henne förut men jag tror jag ändrat uppfattning nu.
 
På grund av Grease så har de klassiska låtarna från musikalen också fått ett uppsving igen för mig så jag har suttit framför pianot och sjungit Grease is the world och There Are Worse Things I Could Do.
 
 
Det var skönt att ha en ledig måndag för en gångs skull, imorn är jag också ledig men då ska jag nog få lite mer saker gjorda än idag haha.