En katedral i fjärde och en park i nittonde (igår-idag)

Dagarna rullar på rätt fort här borta ändå och vips så är det helg igen. Igår hade jag min sista skoldag för veckan, vår lärare är fortfarande sjuk så igår fick vi ha en vikarie istället men han var jätterörig så jag vet inte om jag fick ut så mycket av lektionen. Jag gjorde okej på fredagstestet iallafall, inte jättebra men okej haha.
 
Det var Aishas sista dag igår så vi var och lunchade efter skolan och promenerade sen runt lite kring Notre-dame, latinkvarteren och Jardin du Luxembourg. Det var bra mycket kallare ute igår än tidigare i veckan så vi avslutade eftermiddagen med en varm choklad på Starbucks inne i det den stora gallerian BHV Marais innan det var dags att säga hejdå.
 
 
Idag passade jag på att ta en lång sovmorgon bara ligga och dra sig, kika på några avsnitt av That '70s show, kolla på några youtube-klipp och bara ha en väldigt lugn förmiddag. På eftermiddagen sen fick det dock vara nog på lugnet så jag drog på mig träningskläderna och tog en promenad, en ganska lång promenad först till Place de la République och sen ända bort till Parc des Buttes-Chaumont i 19 arr. Paris kan det här med parker iallafall kan en ju säga! Jag var aldrig där förra året, varför vet jag inte men idag tog jag chansen, lite synd att vädret var så gråmulet för det är verkligen en underbart vacker park.
 
Efter två timmars promenad tog jag metron hem igen och har förutom en liten trip till affären varit hemma resten av kvällen och kollat på franska filmer på Netflix jag bara försöker omge mig med så mycket franska som möjligt så jag ska lära mig snabbare.