Regn om våren (igår-idag)

Är det nån gång jag verkligen gillar regn så är det så här tidigt på våren för regnar det betyder det att det inte snöar och jag ser bara positiva saker i det. Sen får det mig att tänka på i filmen Bambi när det precis blir vår: Dripp dripp dropp lättar regn om våren skogen den skimrar och regn faller tätt
Alltså ibland blir jag så Disney obsessed att jag börjar fundera själv... haha
 
Förutom regn de senaste dagarna vad har jag haft för mig? Jo igår stod ju jobb på schemat, ett eftermiddagspass men det var en ganska vanlig dag sen tog jag mig hemåt och sträck-kollade några avsnitt av Jessica Jones innan det var dags att sova.
 
Idag hade jag äntligen tid hos frissan! Min utväxt höll på att ta över även fast folk säger sig inte se att jag ens hade en utväxt...? seriöst försöker folk bara vara snälla eller? för den var säkert 3 cm lång! haha Så jag spenderade en trevlig förmiddag hos frissan, pratade av mig och fick håret att se bra ut igen dock sparar jag klippningen till om några månader och se om mitt hår kan växa några cm till.
 
En är aldrig så snygg som när en får utväxten färgad... haha
 
Jag sprang en stund på stan efter men hittade inget särskilt så jag åkte hem istället. Nu har jag några lugna timmar hemma innan det är dags att åka in på träning, kan behövas.