Tre välförtjänta lata dagar (sön-idag)

Jag är hemma igen efter mitt lilla Italien äventyr, eller ja faktum är att jag kom hem redan i söndagsnatt men att ta igen på bloggen har känts som ett alldeles för drygt projekt de här senaste dagarna men nu är jag igång igen och ska försöka uppdatera om Italien sen också när jag får tid.
 
Söndag:
Jag kom som sagt hem mitt i natten i söndags så jag tog en relativt lång sovmorgon för att samla igen lite förlorad sömn. Sen gick i princip hela dagen ut på att packa upp, tvätta och duscha. Seriöst att för första gången på en vecka äntligen få duscha i en ordentlig dusch ♥ haha Jag var lagom trött också hela dagen även fast jag fått sovmorgon men jag antar det är sånt en får ta efter en lång resdag och en hel vecka med träning före det.
 
Igår:
Efter att ha umgåtts så tätt inpå alla lagkompisar i en vecka så kändes det väldigt ensamt att helt plötsligt finna sig själv hemma och åter igen började jakten på att hitta nån som ville ses. Det gick inge vidare dock och avslag efter avslag eller inga svar kändes det mest tungt... Jag blev därför hemma själv nästan hela dagen förutom en cykeltur till ICA för att handla. Sen på kvällen fick jag dock tag i Alice så jag åkte hem till henne en stund, vi har inte setts ordentligt på jättelänge nu så vi satt och pratade och catchade up lite till klockan var strax efter tolv.
 
Idag:
Det var skönt att ha en sista dag ledig innan jag ska tillbaka till jobbet igen, det kändes som jag behövde det. Jag tog sovmorgon och åt lunch hemma innan jag cyklade ut till Vårvik in nån timme för att bada och sola. Ett åskväder drog dock in efter en stund så då var det lika bra att packa ihop och cykla hem igen och jag klarade mig nästan hem innan det började regna.
 
 
Eftermiddagen spenderade jag hemma framför Juno med piggelin och regnet smattrandes mot rutan. Imorn är det tillbaka till jobbet igen som gäller, kanske inte så kul men nåt vettigt att göra iallafall.