En stressig tisdagsmorgon + lite närmare dit jag vill

Varför var jag uppe till ett igår natt...? när en väl börjar komma in på "the weird side of Youtube" så är det lika bra att lägga ner direkt annars sitter en där flera timmar senare och kollar på en video om nån som äter kökssvampar typ... haha
 
Iallafall så kan en säga att det var lite tungt att kliva upp före sju imorse, men upp kom jag och iväg till jobbet. Det var en lite stressig morgon med beställningar och varor som kom näst intill samtidigt men efter det rullade dagen på en en mer bekväm takt.
 
När jag kom hem igen satt jag mig vid pianot i nån timme och började lära mig hur en spelar La valse d'Amélie. Den är relativt lätt d.v.s. möjlig att lära sig men svår nog att hålla mig upptagen med bara första takterna i en hel timme. Jag hann sen gå och lägg mig en stund på soffan innan det var dags att åka in på träning.
 
Det blev fria på trampett och bakåt på tumbling idag också och det gick bra, dubbelsträckten är inom räckhåll nu lite mer kött och teknikfix så och jag kan knappt bärga mig. haha. På tumbling var det voltstart till bakåt som gällde vilket gick okej men jag har svårt att få till den bra och det är inget favoritvarv men, men det ska tränas på det också.
 
Nu är jag trött, öm och vill bara sova. Imorn har jag en helt ledig dag så jag ska försöka utnyttja tiden.