Australiensisk top model? Gaffelkakor och ett framsteg på bordet (igår,idag)

Igår:
Where do we start? jag gjorde inte så mycket av dagen, lite pianospel, lite karaktärsarbete, lite dokumentärer om god knows what på youtube, filmen hercules. Inte en sån jätteintressant dag precis men, men.
 
Jag upptäckte iallafall att en tjej jag gick franska kursen med i Paris de första två veckorna tydligen är ganska så känd... haha... Alltså när vi alla fick lära oss att presenterade oss på franska så sa hon ju att hon bodde i LA och att hon jobbade som skådespelare men jag menar det gör ju många som bor i LA och ingen av oss hade hört tala som henne. Så hade Camila kollat på en reklam för Calvin Klein och vem var med i den om inte, hon! Det visar sig alltså att hon är en australiensisk top model/skådespelare som har gått för Victoria's Secret, varit H&M model, spelar in den nya MAD MAX filmen och har flera omslag på Vogue bl.a.(!) Bara en lite anekdot, livet är bra knasigt ibland. Hon var dock inte så utåtriktad av sig och umgicks inte med nån av oss i klassen men så här i efterhand kanske vi inte riktigt var i hennes liga... haha
 
Idag:
Jag råkade somna om imorse och gick inte upp förens tjugo i elva... *suck* men jag gick mycket gjort idag ändå. Jag började dagen med frukost framför filmen Aladdin sen tog jag tag i att baka gaffelkakor till Mormor. Jag hann spela lite piano i mellan där också.
Så på eftermiddagen tog jag mina kakor och åkte hem till mormor en sväng, vi fikade och pratade lite men jag blev inte kvar så länge då jag behövde komma hem och göra mig klar inför träning.
 
Det blev lite speciell träning idag, vi var ganska få då Uppsala folket i denna slaskhalka vi har just nu snurrat med bilen på E4:an som tur var var alla oskadda, tack och lov! Vi körde bord iallafall första halvan av träningen och det gick bra, jag hittade äntligen lite i tekniken. Sen fick vi själva köra bakåt på tumbling och avsluta med friståendesvårighetsträning.
 
Imorn är det upp tidigt och iväg till gympan för styrkepass.