Sista äventyret i Paris för denna gång

Idag stod storstäd och packning på schemat men det var inte så farligt mycket att städa. Jag gjorde rent duschen igår och lägenheten är inte vidare stor så det tog mig bara några timmar. Men det gick mycket fortare än jag trodde det skulle ta, dock så snabbade jag mig lite för jag skulle egentligen lunchat med Birgit men hon fick förhinder så det blev inget tyvärr.
 
Helt plötsligt hade jag alltså väldigt mycket fritid så jag bar mig iväg på lite äventyr i staden haha. Först åkte jag till varuhuset Printemps, det var så fancy att jag var rädd att andas för högt haha jag kikade lite försiktigt iallafall men tillslut fick det vara nog och jag tog jag metron till Champs-Elysee istället.
 
Jag var inte nåt på julmarknaden idag utan gick upp till Arc de Triomphe för att köpa macrons på Pierre Hermes bara. Sen jag var såklart tvungen att se Eiffeltornet en sista gång också så jag fortsatte mot Trocadero. Det har blivit lite av en tradition att göra så, men sen så tror jag aldrig jag kommer komma över hur fantastiskt knasig men vacker byggnad det är haha. När jag kände mig klar och var less på alla (ursäkta mig) korkade turister och gatuförsäljare... var jag i valet och kvalet i att åka hem igen men jag kom och tänka på att jag inte hade ätit någon crêpe än och var är bäst att äta crêps om inte uppe i Montmartre? så mitt äventyr fick fortsätta en stund till.
 
En Nutella-crêpe och en sista titt på den underbara utsikten över Paris uppe vid Sacré-Cœur fick bli en ganska bra avslut på min sista dag här. Förhoppningsvis är jag tillbaka i denna underbara stad så snart som möjligt kanske nån gång i vår? Det skulle vara härligt att få uppleva ett blomstrande Paris och inte bara i höst och vintermånaderna.
 
 
Iallafall, nu ska jag alldeles strax sova och sen håller vi alla tummar och tår att allt flyter på bra imorn.