Årskrönika 2016 - första halvåret

Så en liten årskrönika var det ja och jag har funderat på lite olika sätt att göra en på ofta slutar det med att jag bara helt struntar i det haha men förra året skrev jag iallafall en sån där blogglista. Det känns dock inte rätt i år så jag får försöka med en different approach.
 
Första kvartalet - januari, februari, mars
Årets första del var inte den lättaste, jag hade haft en väldigt tung december men kämpade på för att januari skulle kännas lite ljusare men det är inte alltid så lätt att bara totalvända men lite bättre blev det. Jag jobbade en del kom tillbaka till gympan ordentligt och skaffade Netflix och började kolla på en jäkla massa bra serier.
 
Februari var sen all about helgerna hemma hos Putte, fester med trasiga hyllor, öl ur sugrör och bara massa roligt kaos med härligt gympafolk och sen alla underbara mello-kvällar! Jag umgicks med en hel del gamla vänner också särskilt från teater-tiden vilket var väldigt kul. I mars sen var jag på min första gympa tävling som åskådare när jag hängde med på pappas och vuxengruppens tävling i Falun. Det var minst sagt en upplevelse och troligtvis första gången jag behövt betala inträde på en gympatävling.
 
Jag fick en bra start på gympaterminen också förutom nån liten stukning och hade en utvecklingskurva som bara den med dubbelstäckthalven som helt plötsligt lossnade bland annat. Dock blev det ett ordentlig bakslag i slutet på mars när jag inte fick en plats i SM-laget och det tärde på min självkänsla rejält men det var bara att fortsätta kämpa.
 
 
Andra kvartalet - april, maj, juni
Äntligen vår och min favorittid på året, jag kämpade på på gympan även om det var stundtals tungt men jag försökte mitt bästa att distansera mig från allt utom mig själv mest för att överleva, vi fick vårt nya tumblinggolv också vilket var en stor upgrade. Sen hade vi en otroligt låång men också fantastisk kul dag när vi gick modevisning i Västerås. Jag fyllde 21 i april också och hade en jättefin dag med träning, musik, middag och sen filmkväll med mina favoriter från gympan hemma hos Putte.
 
April blev till maj och som jag minns det var vädret väldigt pms-igt vissa dagar sommarvärme och andra spöregn. Jag spelade mycket piano i försök att lära mig soundtracket från Amélie. Vi hade våruppvisning på gympan och jag körde för första gången helstart handvolt halv i ett annat sammanhang än träning. Så var det ju Eurovision också som i år spenderades hos Hanna och jag var som vanligt lite over the top haha.
 
Juni började med en tävling, RM3 dam i Örebro och det gick ju inte så bra... haha men jag körde mina bästa trampettvarv nånsin iallafall så nånting positivt. Så hade vi en jättemysig bankett efter med båda lagen och bara nån vecka senare firade vi allihopa Ellens student. Jag gjorde illa mig ordentlig i juni också min stackars fot som gick helt åt fanders. Men mitt i allt detta blev det sommar och jag tog mitt första dopp i Harnäs med Vera på midsommardagen.