Allt är inte alltid bra

Hur många gånger klarar en av att bli krossad innan en går sönder helt? frågade jag mig själv imorse. Jag har nämligen haft en väldigt jobbig dag idag som startade redan igår kväll.
 
Efter terminens första träning fick jag ett tråkigt besked om att på grund av ledarbrist och lite annat så jag och några till tjejer få byta träningsgrupp på gymnastiken. Det här har varit väldigt tungt för mig att ta. Jag vet att det finns positiva saker med bytet och jag vet att det är för att ge oss bättre utvecklingsmöjligheter men just nu är det bara väldigt jobbigt och det har påverkat hela min dag.
 
Det rinner tårar längst mina kinder nu när jag skriver och det har blivit en hel del av det idag, jag behöver bearbeta alla känslor. Tillåta sig själv att bryta ihop för att kunna pussla ihop sig själv igen och fortsätta kämpa framåt för det är allt jag kan göra.
 
 
 
Åsa

Förstår att det känns surt, tungt och att ni ledsna, med all rätt. Men vet du, ni kommer briljera, det är äntligen er tur nu att få visa vad ni går för! Jag tycker ni är otroligt grymma och förtjänar att få en mer framträdande roll. Det kommer bli bra! :)