Eftermiddagsjobb, dagsträning och flängande hit och dit (igår-idag)

Det känns som hela denna vecka har varit mer fullspäckad än vanligt, saker som ska göras hit och dit jag är nästan lite ovan men det är bättre än att bara sitta av tiden iallafall.
 
Igår:
Jag jobbade mitt andra eftermiddagspass för veckan igår och det var en relativt lugn eftermiddag och kväll förutom några barnfamiljer som kom sent på kvällen och skulle äta och röra om... seriöst jag tror vissa skulle behöva gå på kurs hur en uppför sig och sina barn på kafé.
 
 
Tillslut fick jag komma hem iallafall och hade en lugn kväll. Jag spelade lite på ukulelen och läste ut min bok jag började på förra veckan, Room. Den var faktiskt riktigt bra och väldigt annorlunda i och med att den är skriven i jag-form ur femåriga Jack's perspektiv. Den handlar ju om Jack och hans mamma som bor i rummet och där har Jack hela sin värld. Men rummet är deras fängelse, ett ljudisolerat och rymningssäkert skjul. Hans mamma har varit kidnappad i 7 år och hon inser att om de ska överleva måste de rymma.
 
Det är intressant och lättsamt att läsa ur en femårings perspektiv för en förstår ju det han inte förstår och det gör historien djupare på nåt sett. Men det var också i vissa stunder drygt men det kan ha att göra med att jag inte är jätteförtjust i barn haha Hur som helst så är den värd att läsa och nu kan jag se filmen också.
 
Idag:
Det har varit planer från morgon till kväll idag och det känns som jag bara varit hemma och vänt emellan. På grund av städdag så körde vi en dagsträning idag och jag gillar verkligen såna, de är så stressfria men ändå så köttiga och då blir det kul att köra.
 
Jag höll mig bara till tumblingen idag men det kändes bra jag behöver köra in mig lite på det så det blev både bakåt och framåt för mig. Helstarter till framåt och jag höll på att ändra lite i tekniken men det gick bra, fortfarande lite höga men betydligt bättre. Sen gick jag på bakåt med teknikträning och dubbelskruvar vilket också gick bra även fast bakåtteknik är a pain in the ass...
 
Efter träningen var jag hem för att äta och duscha innan det var dags att åka in till stan för lite teatermöte. Mycket jobb med karaktärer och relationer idag vilket känns bra.
Jag åkte efter mötet direkt från stan till gympan igen för att hjälpa till vid städdagen. Damm, damm och åter damm men det gick rätt smidigt ändå, det är ju 100 gånger skönare nu när vi bara har en grop att tömma och göra rent.
 
En sen middag hemma fick det bli efter allt jag åkt runt på idag haha nu ska jag passa på att sova för imorn är det upp i tid och åka och gymma på morgonen som gäller.