Många "sista på ett tag"

Varför gå och lägga sig när en kan göra quiz för att se vem som är ens spirit disney princess? min är tydligen Mulan btw.
 
Alla London inlägg är uppe nu och finns samlade i kategorin "London 2015". Jag skrev klart dem igår kväll men publicerade alla idag innan träningen så det är mycket att läsa för den som vill, annars kan man ju kolla på alla bilder också om man vill.
 

 
Idag var det mycket "sista på ett tag" för mig, jag började dagen med att jobba mitt sista pass på jobbet innan jag åker. Det var bara förmiddagspasset och vi hade en ganska lugn dag, lite lagom sådär. När jag slutade sen gick jag ner på stan och mötte Amanda för en sen lunch. Det är alltid lika kul att träffa Amanda och vi hade som vanligt mycket att prata om, roliga anekdoter, framtiden, dåtiden, livet, ja verkligen allt. Vi ses inte så ofta så det gäller att ta vara på tiden då vi ses.
 
Det fick bli några vändor på stan också innan Amanda skulle möta upp sin familj och jag var tvungen att åka hem innan träningen.
 
Min sista gympaträning tills december var ikväll och det kändes lite vemodigt faktiskt. Det var tävlingsträning till hårt idag också så stämningen var lite låg och många fick kämpa hårt för resultat en var nöjd med, även jag. Men såna träningar kan vara nyttiga att ha ibland också, kan en köra så här pass "bra" på sin lägsta nivå så tänk bara vad en kan göra på sin högsta. Jag ställde bl.a. ner min första dubbelpikhalv till hårt så lite positiva saker hände också.
 
Jag blev kvar en bra stund efter träningen, det var många andra som också var kvar och det kändes faktiskt lite jobbigt att åka hem och veta att jag inte är tillbaka på en hel månad. Så det var skönt att få hänga med alla nån timme uppe i köket och så hann jag säga ordentligt hejdå till Uppsalafolket som jag nu inte kommer träffa förens i december igen. 
 
Men sista gympan innan jag åker är ju inte riktigt "klar" än då jag faktiskt ska vara med å tävla på lördag också men det blir då det.
 
Imorn har jag massor av fixa och så kommer trupp 1 hit för lite kvällsmys också.