Sista helgen i mina drömmars stad (igår-idag)

Igår:
Det kändes ganska sorgligt och vemodigt när jag vaknade igår morse att veta att det här är min sista helg men det var bara att masa sig upp ändå för det fanns mycket jag skulle göra.
 
Jag började med att städa hela lägenheten vilket tog sin lilla tid då jag inte har nån mopp utan fick improvisera haha det var även väldigt dammigt och mycket annat att städa också då jag är perfektionist och inte kan låta bli men tillslut var jag klar och gav mig ut på en eftermiddagspromenad.
 
Vackra Notre-Dame blev mitt resmål jag och promenerade längst Seine och kikade i boklådorna. Att promenera på Paris gator är alltid intressant det finns så mycket små fina saker att titta på. Jag tog mig sen till Hotel De Ville och letade upp lite vintage butiker runt omkring där som jag velat kika i men nu började bli väldigt väldigt kallt.
 
 
Jag lyckades få tag i Maya och jag mötte upp henne och hennes kompis för att äta middag och vi spenderade sen kvällen med att promenera längst julmarknaden på Champs-Élysées, mysigt men galet kallt och sjukt mycket folk. Det knasigaste vi gjorde var dock att vi åkte Zombie Santa spöktåget... haha det var så sjukt dåligt att det blev bra... som vi skrattade haha
 
 
När klockan började närma sig åtta var jag trött och sjukt kall efter att ha varit ute så länge så jag åkte hem, planen var drinkar senare men all kyla under dagen fick min kropp att säga ifrån så jag blev hemma resten av kvällen kanske lite tråkigt men välbehövligt.
 
Idag:
Min sista dag i Paris! åh det känns så tråkigt jag har trivts så bra här och att åka hem kommer kännas så knasigt. Iallafall jag fortsatte städa och packa men gav mig sen ut på ännu en långpromenad. Denna gång till Eiffeltornet och därifrån gick jag längst Seine enda ner till Champs-Élysées där jag tog tunnelbanan till Les Halles.
 
 
Efter att ha virrat bort mig totalt inne på Châtelet... och behövt gå en jätteomväg... mötte jag tillslut upp Emma och Hennes pojkvän för att ta en kvällsfika. En härlig söndagsfika så här på första advent och allt och jag är så glad att vi hann ses en gång till innan jag åker. Mar anslöt sig lite senare och när Emma och Hampus var tvungna att åka så gick vi och åt en sen middag. En trevlig liten italiensk middag haha och jag är så glad att Mar äntligen tog sig i kragen och åkte in så jag fick träffa henne också och säga hejdå.
 
 
Nu ska jag bara packa det sista och förbereda allt för imorn, vilket känns allt annat än kul men allt har ett slut och jag vet att det inte är ett riktigt Au revoir utan mer av ett A bientôt!