Så mycket vin så mycket skratt och så otroligt underbara vänner ♥ (torsdag-fredag)

Än en gång ligger jag efter med bloggandet men det har varit mycket nu på slutet och så många jobbiga avsked. And for my non-swedish speakers I will write a post in english as well soon.
 
Torsdag:
Näst sista skoldagen och vi jobbade med verb, så mycket böjningar hit och dit och så många olika sätt... varför böja alla verb som slutar på -ir lika när man kan göra det svårt för sig. Franska är verkligen intressant ibland haha. Vi fick även spela sänka skepp fast med olika böjningar på verben ett lite roligare sätt att lära sig böjningarna.
 
Vi gick alla på lunch sen och medans de andra tog sig till Centre Pompidou var jag tvungen att gå tillbaka till skolan och skriva mitt CSN-test. Jag vet inte riktigt hur testet kollar mina kunskaper då det verkligen var jättekonstigt med bara tre uppgifter på? men men jag är bara glad att jag fattade det haha.
 
När jag var klar åkte jag och mötte upp Mar och Camila utanför Pompidou och vi gick och köpte glass. Sitta utomhus och äta glass när det är ca 7°C ute varför inte? haha jag höll på att frysa fast i stolen typ så till slut bestämde vi oss för att åka hem till Mar istället.
 
Vi drack vin, pratade, lyssnade på lite nostalgi musik och Mar och Camila spelade massa spansk 90-tals musik med tillhörande danser och jag försökte introducera dem lite äldre svensk musik också men nja.. de nappade inte riktigt på "vill ha dig i mörkret hos mig" eller nån gammal Magnus Uggla dänga haha.. Till slut började vi lyssna på Britney Spears istället haha. Det var verkligen en fab kväll med såå mycket skratt, jag älskar verkligen dessa tjejer!
 
 
Fredag:
Min sista dag i skolan och den var verkligen inge vidare, vår lärare var sjuk så vi fick ha själva rektorn för skolan som lärare och hon var inte så jättetrevlig. Vi fick även jobba med saker som jag tyckte var lite för svåra, visst det var lättare konstanalyser men ändå jag är inte på den nivån!
 
Det värsta var ändå när hon förklarade vad Pont Neuf var och jag fattade verkligen inte, jag försökte verkligen hänga med men jag missade nåt i början så jag tappade hela kontexten och när jag sa att jag inte förstod så kollade hon bara på mig säger att jag måste försöka förstå! Seriöst vad trodde hon att jag höll på med? jag frågar för att jag vill förstå för att jag har försökt och försökt hela tiden när hon pratar att fatta men ändå inte förstått... Alltså ursäkta för jag har lite svårare än de andra, jag gör mitt bästa. Nä det var inte vidare kul så det var rätt skönt när lektionen äntligen var över.
 
Vi som hade vår sista dag fick hämta våra certifikat sen kunde vi röra oss mot Montmartre för lunch. Det blev ett återbesök på Un Zèbre där vi var och åt en av våra första luncher efter Camilas önskan på sin sista dag. Verkligen jättegod och fräsch mat och verkligen en trevlig sista lunch med alla.
 
 
Vi fortsatte upp mot Sacre-Cœur, köpte crêps på nåt ställe på vägen och höll sen på att blåsa bort framför kyrkan och alla trapporna haha men det var mysigt ändå, Sacre-Cœur är en av mina absoluta favoritplatser med den underbara utsikten över hela Paris.
 
 
När vi klättrat ner för alla trapporna skildes vi åt för att träffas senare igen så jag äkte hem. Det blev en hemma-middag för mig, de andra skulle äta ute men jag hade massa rester att äta upp och tänkte att jag skulle spara lite pengar så jag mötte upp dem för drinkar istället senare.
 
Kvällen var helt underbar! så mycket vin, så mycket skratt så mycket nonsens-prat på alla möjliga språk haha och så mycket kärlek och värme. Det finns knappt ord för hur mycket jag älskar dessa människor och hur otroligt glad  och tacksam jag är över att fått lära känna dem! Avsked är alltid jobbiga men jag känner på mig att vi kommer ses alla igen nånstans i världen nån gång i framtiden. ♥
 
 
Frida

Härliga bilder :)