Trasiga kaffekoppar, saknade vänner och ösregn (torsdag-idag)

Den här jobbveckan har jag haft sönder 4 kaffekoppar, 1 tårtkupa i glas och skurit mig på samma hand på olika ställen 3 gånger, en gång på glas, en gång på en kniv och en gång på en vass kant på lampan över bänken.... Finns det inget pris eller så att hämta ut? iallafall jag tänkte jag skriver ihop en lite recap på de senaste dagarna som gått.
 
I torsdags på jobbet fick jag verkligen sätta mina kunskaper på prov då jag jobbade förmiddag och ansvarade för köket, vilket jag inte brukar göra. Jag tyckte jag höll mig lugn men i Sabinas ögon såg jag nog ut som en galen älg som sprang omkring i köket haha. 
 
Jag fick sluta tre iallafall så jag åkte hem till mormor nån timme för att fika och umgås lite med henne. Sen blev det bara en lugn kväll hemma.
 

 
I fredags jobbade jag också, surprise! och jag hade verkligen en piss dag. Det var irriterande småsaker i mängder och en del otrevliga kunder som bara gick mig på nerverna hela dagen. Vissa människor behandlar verkligen folk som jobbar inom servis som skit och jag hatar det.
 
Men på kvällen fick jag iallafall gå ut på panelen och träffa mina saknade munchkins Elin och Vera som var hemma från London! Victoria, Inez och Kevin från gamla klassen var med också och det var en riktigt kul kväll. Vi pratade och dansade och kramades. 
 

 
Igår jobbade jag mitt sista pass för denna vecka och det var en lugn lördag, jag passade därför på äta mysfrukost  och att städa i köket. Så jag spenderade nästan hela passet stående på en pall och försöka att inte ramla ner när jag torkade av de högsta hyllplanen.
 
Jag slutade i tid och kunde åka hem då började det regna och det var den kvällen det. Vem vill åka nånstans när det regnar liksom? inte så länge det finns glass och tv-serier iallafall.
 

 
Jag vet inte ens om det slutade regna igår eller om det bara fortsatte hela natten fram till morgonen och förmiddagen idag. Hur som helst så gjorde det inte mig så mycket jag sov till 12 och hade troligtvis sovit längre om pappa inte väckt mig för att åka och gymma. Att gymma var dock en helt annan historia det var tugnt, varmt och så lyckades jag dra nåt i baksida lår men jag körde på så gott det gick iallafall.
 
Det var det och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med resten av dagen, jag ska iallafall börja med att försöka överleva fram till kvällen i denna dryga luftfuktighet sen får vi se.