Kvällsbad med volleybloll, hårt jobb och "vilda fester och spännande äventyr" (måndag-idag)

Det här med att blogga samma dag som jag skriver om verkar inte funka just nu, tekniskt fel tror jag eller så beror det på att jag i princip har pendlat mellan jobbet och gympan de här senaste dagarna.
 
Måndag:
Det är en gudagåva att få jobba förmiddagspasset och sluta 15 när jag är van att behöva jobba ändå till 19, så mycket fritid sen så mycket möjligheter därför åker man till gympan! Nästan hela trupp 1 är hemma nu så vi kan träna tillsammans och det gör det mycket roligare även fast träningarna kanske inte blir 100% seriösa.
 
I måndagskväll var det så pass "bra" väder att vi åkte in till stan och badade efter träningen på kvällen. Det var lite kallt men härligt ändå så vi hängde kvar där ett tag och bara umgicks, åt kladdkaka och spelade beachvolleyboll. Det var längesen jag skrattade så mycket vi var så jäkla underbart dåliga på volleyboll men det gör det bara roligare.
 
Igår:
Upp och jobba igen bara och cykla in gjorde jag bara för att kunna åka till gympan sen när jag slutade kl 19... haha. Det var en jobbig dag med mycket folk som alla kom mellan 12-16.30 så vi fick jobba på hårt men det gick bra och det lugnade som tur var ner sig på kvällen.
 
Så jag hoppade som sagt på cykeln till gympan. Tröttheten tog sin rätt på mig ändå och jag levde med huvudvärk nästan hela tiden men kunde köra lite trampolin till grop iallafall och så avslutade vi med lite intervallträning.
 
Idag:
Jag blev kvar på gympan lite längre än planerat igår så det var lite tungt att kliva upp strax före 7 imorse men vad gör man... Iallafall var det en bra dag på jobbet. Det var jag och Sabina idag och vi har alltid mycket att prata om så det vart mycket skratt och samtal om "vilda fester och spännande äventyr" haha..
 
På eftermiddagen hade jag väl tänkt att åka till hallen igen men det blev inget av det och jag var ändå så pass slut efter jobbet så jag blev hemma och passade på att spela och sjunga lite istället.
 
Imorn är jag äntligen ledig igen, jag får se vad jag hittar på.