Elastic heart

När jag kikade på olika bloggar här om dagen kom jag förbi Sias nya musikvideo till låten Elastic heart. Jag gillade verkligen hennes video till chandelier och det känns som denna video går i lite samma anda. Vågar man ha ett öppet sinne så kan man ta åt sig och tolka dessa videor på så många olika sätt.
 
 
Det är nåt som är så starkt med den här videon så mycket känslor, den är vacker på nåt sätt. Jag tolkar den som att det är nån som är instängd i sig själv, ständigt i krig mellan olika känslor och tankar. En ångest i att känna sig fast men samtidigt agera ut känslor och kämpa. Tydligen ska den spegla Sias bipolaritet men jag har sett många andra tolkningar också, jag tror man tolkar den här videon väldigt olika från person till person och från vilket känsloläge man befinner sig i.
 
Jag tycker iallafall att den är väldigt gripande, den är filmad så vackert också vilket bidrar till stämningen i videon. Maggie Zeigler och Shia LaBeouf är även otroligt bra och det känns så äkta med känslorna i koreografin och minspelet. Det kan nog vara det bästa jag sett Shia LaBeouf göra på länge.
 
Låten är såklart väldigt vacker också Sia är en underbar och fascinerande artist men en speciell röst och ett öga för konst som berör.