Ett steg fram och ett tillbaka (igår, idag)

Igår:
Upp tidigt och jag var inte ens så trött så jag hade hela förmiddagen ledig innan jobbet igår. Så jag hann med både frukost, lunch, ett avsnitt av fröken Frimans krig och att fixa naglarna innan det bar av in till stan.
 
Själva jobbdagen var intensiv iallafall de första 2½ timmarna då vi hade jättemycket folk, inte så att det var kaos eller så men det var mycket att göra hela tiden. Sen var det som att nån slog igen en dammlucka och jag hade jättelugnt på kvällen. Sista timmen innan vi stängde var det nästan tomt. Folk som sagt, de kan vara så oförutsägbara.
 
Jag satt mig och kollade klart på Inside Out på kvällen när jag kom hem, en helt underbar liten film! men så mycket mer än det bjöd dagen igår inte på.
 
Idag:
Snacka om helomvändning, jag gick och la mig samma tid som igår men när klockan ringde vid 8 var jag bara less och somnade om, jag klev inte upp förens 11.... Gosh min motivation har gått på sparlåga idag och när jag kände mig hopplöst hjälplös i att hitta nån som vela umgås med mig så fick det va. Så lite gitarrspel, Youtube-videos och fönstershopping på nätet var väl det jag uppehöll mig med idag.
 
Imorn hoppas jag kunna bli mer intressant.