Våruppvisningen aka SC/RM-genrep aka en långhelg med gympa (fre, lör, sön)

Hur mycket gympa kan man ha på en helg egentligen? hur det än är så tror jag, jag har slagit nåt slags rekord den här helgen haha.
 
Fredag:
Vi träffades fredagkväll på gympan, både Senior-mixen och vi i Norrlands för att köra igenom våra varv inför våruppvisningen på söndag. Det var högt tempo men alla körde på bra, jag har haft lite av en jobbig vecka särskilt på trampetten men jag kämpade på mitt bästa och strömmade bra varv.
 
Man var rätt slut efteråt men efter en kvällsfika så kom energin åter och det resulterade i lite lek och prat på vita-mattan innan det var dags att sova för kvällen.
 


Lördag:
"Godmorgon världen
Vilken underbar dag
Säg vart går färden
Vart åker vi idag?"

Det var ändå inte så jobbigt att höra detta i högtalarna i lördagsmorse, vi fick ju ändå sovmorgon till kl 9 vilket inte händer så ofta när vi sover i hallen haha. Jag hade sovit förvånansvärt bra också så det var ju skönt. 
Alla redskapen skulle ju fraktas till uppvisningshallen i Testebo på lördag förmiddag så efter frukost var det bara att hjälpa till att lasta. Vi var effektiva och lyckades få alla redskapen på plats i Testebo lagom till lunch så vi kunde börja våran friståendeträning i god tid.
 
Det var friståendeträning som gällde resterande tiden av förmiddagen sen bar det av mot parkbadet.
Jag är egentligen inte så mycket för badhus längre, jag antar att jag är lite för harig av mig jag vågar inte precis hoppa eller så och får bara kallsupar om jag inte går och håller för näsan hela tiden... haha. Men det var kul att vara där med laget iallafall, hoppa i vågmaskinen, bubbla, hetsa Hudik att köra quad från 3:an... haha... det låter värre än vad det va...haha
 
Vi åkte tillbaka hem igen och möttes av en tacobuffé vilket var fabulous! jag älskar att äta med andra gymnaster också för alla älskar mat och man behöver aldrig skämmas över hur mycket man tar.
Dagen blev till kväll och med filmmys och lite late night chat i MD-gropen avslutades dagen ganska så perfekt!
 

 
Igår, söndag:
"Godmorgon världen" kändes lite tyngre att höra kl 7 igår morse men det var bara att ta sig upp och packa ihop för att ta sig ut till Testebo.
  • Förträning
  • Byta om.
  • Vänta...
  • Värma upp
  • Köra!
  • Vänta...
  • Heja på senior-mixen
  • Finaldans
  • Prisutdelning
  • Värma upp
  • REPEAT-> 
Det var lite så dagen såg ut sammanfattningsvis, vi hade tre uppvisningar och körde en gren i varje. Först fristående sen tumbling och sist trampett. Det var  en lång dag men det gick riktigt bra, vi körde snygga säkra varv och ett bra fristående. Det känns som vi är redo för SC och RM nu.
 
Jag är nöjd med min prestation också, jag stod på alla varv! tumblingen gick jättebra med bara lite små skönhetsfel. Framåtvarvet gick särskilt bra då jag för första gången i "uppvisnings/tävlingssammanhang" kom runt på 1½-skruven! Trampett gick också bra, jag har som sagt haft en jobbig vecka men jag körde bra och jag är särskilt nöjd med min pik-tzucka som jag för första gången körde till riktigt tävlingshårt.
 
Efteråt skjutsades alla resande till tåget sen skulle alla redskapen tillbaka till gympan igen. Jag tror jag talar för alla i trupp 1 igår när vi lastade tillbaka allt, att vi var mer döda än levande haha. Vi fick iallafall pizzabuffé sen och man kunde åka hem nöjd och mätt.
 
Helgen har varit tuff men samtidigt också helt underbar. Det är så kul att umgås med laget och alla andra härliga gympamänniskor! Gympabubblan är en härlig plats haha.