Årets första tävling med bästa Norrlandslaget! (igår)

 
 
 
 
Igår var jag iväg till Sandviken på första tävlingen år med Norrlandslaget. Vi kom dit runt ett men eftersom förmiddags tävlingen för de yngre barnen drog över på tiden gick vi mest runt och väntade på att vår förträning skulle börja.
 
Till slut 1 timme och 5 minuter senare än tänkt kunde vi börja värma upp... Men när allt väl drog igång så var det ingen tid för vila.
Förträningen gick bra det var mest landningarna som inte var så perfekta, dock var jag ganska missnöjd över tumblingen bakåtskruven blev bara blä! och jag lyckades inte få till nån bra volt-in handvolt 1½skruv så jag fick nöja mig med bara ½skruv på slutet istället. Men, men jag deras tumbling är inte min favorit precis, det var för kort sats och jag blir lätt stressad sen det jag väl körde såg ju mycket bra ut.
 
Efteråt var det bara på med dräkten, slänga i sig lite mat och börja tagga inför första redskapet nämligen tumbling. Det såg asbra ut på tävlingen, inga fall bara några hand-i-sättningar och väldigt stilrent så vi var sjukt nöjda efter.
 
Sen ca 20 minuter senare var det dags för trampett, den gick lite sämre, vi hade en del fall men det var ändå hög nivå på volterna så det var egentligen bara små missar.
 
Sist ut var fristående, första gången vi tävlar på det faktiskt och jag var riktigt nervös särskillt för ben-salton och kombinationen med hoppet till mage men allt gick som på räls, dansen såg bra ut, även de akrobatiska momenten och formationerna var okej. 
Jag hade sån adrenalin att jag inte ens kände smärtan under fötterna från ben-salton och hoppet till mage men sen när vi var klar... haha uscha trampdynorna värkte i fötterna och jag har ett stort blåmärke på ena knät men det är sånt man får ta.
 
Vi satt oss sen ner och väntade nervöst på prisutdelningen och såklart drog det ut typ 20 minuter på tiden... men till slut kunde de börja och berätta resultatet i RM3-klassen.
 
Grenseger i hopp och tumbling och en klar vinst i klassen med stor marginal!
Det var ett glatt lag som tog lagbilder sen haha.
 
Trött och sliten kom man hem sen men det var det värt efter en heldag med gympa och älskade Norrlandslaget!