Down in the dirt

 
Idag har jag verkligen haft en jäkla skitdag, direkt från när jag vaknade imorse har jag bara varit deppig. Jag har bara känns mig som en orolig själ hela dagen. Egentligen så har väl inget gått dåligt eller så för jobbet gick ganska smidigt men mitt humör har tippat.
 
Det mesta har en förklaring och för mig stavas den mest troligt och alltid lika fabulous, mens. Jag vet inte med er, mina kvinnliga läsare då, om ni också drabbas av såna här depp-dagar under era veckor men det här är inte kul på nåt sätt.
Jag känner mig bara osäker, ledsen, jobbig, tråkig, trött, depp, ensam och negativ i en salig blandning och överanalyserar allt. Gosh, jag orkar knappt med mig själv... Man vill bara ha en kram alltså.
 
(Bild från Google)
 
Det var skönt att komma hem iallafall och få dela med mig av min dag med min älskade syster som förstår mig precis <3 
Jag fick ta tag i lite kreativt arbete på eftermiddagen för att få uttrycka lite av den kreativitet som nästan kokar inom mig nu när jag inte får stå på scen så jag målade faktiskt sommarens första nail art. Jag blev ganska nöjd med den också så jag lägger upp en bild imorn så ni får se.
 
Jag och syster gav oss iväg på en Ben & Jerry glass nu på kvällen också, jag kände att det behövdes. Gosh jag är nästan en levande klyscha... 
 
Vi fick åka runt till tre olika matvarubutiker också innan vi hittade den jag vela ha, det var helt slut över allt! Men på sista stället hittade jag den gömd bakom Häägen daaz glassarna, min Chocolate Fudge Brownie!
 
 
Så jag det spenderade jag sen kvällen med att äta haha. Nu ska jag sova och hoppas att jag är på bättre humör imorn.