The Hobbit: The Battle Of The Five Armies

Jag borde väl egentligen gått och lagt mig nu men jag vet att det ändå inte är nån ide för jag kommer aldrig kunna somna såhär "tidigt" efter att ha sovit till halv ett imorse.
 
Jag har inte gjort nåt speciellt under dagen egentligen, köpt en ny dator på mellandagsrean på nätet bara. Men det var verkligen behövligt min nuvarande dator är nästan 5 år gammal nu och bråkar med mig var eviga dag så det behövs lite nytt. Jag gillar inte att spendera så mycket pengar men jag försöker se det som en investering. En dator kommer jag behöva i framtiden så då är det ju lika bra att köpa en bra nu när jag kan så behöver jag inte tänka på det nå mer sen.
 
Iallafall på kvällen sen var jag och Pappa på bio för att se sista Hobbit filmen.
 
Den var bra, lite mycket krigsscener för min smak kanske men jag älskar historien och hur Peter Jackson har bundit ihop filmerna, det överlappar så perfekt till Sagan om ringen trilogin också. Det är så mycket nördiga småsaker som gör det så bra och sånt älskar jag.
 
(Jag måste också tillägga apropå ingenting att Christopher Lee är otroligt inspirerande, det är så coolt att han fortfarande spelar Saruman som 92-åring så cool vill jag också vara när jag är så gammal haha.)
 
Hela Tolkiens värld fascinerar mig nåt så otroligt för den är så sjukt välgjord, det ända som är tråkigt är att det är så få kvinnliga karaktärer. Jag gillar dem som finns och jag älskar att Peter skrev in Tauriel i Hobbit filmerna men jag saknar ändå fler drivande kvinnliga karaktärer. 
 
Men som sagt en bra film blev ett bra avslut på alla filmerna från Middle-earth. En eloge till Peter Jackson också som lyckats så fantastisk bra med alla dessa underbara filmer.