Våruppvisningen

 
Jag har lite svårt att veta hur jag ska skriva dagens inlägg och jag har suttit och velat ett tag nu på hur jag ska börja här gäller det att balansera rätt.
 
Jag hade ju som jag skrev igår våruppvisning idag med allt vad det innebär, det var två shower en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Vi körde trampett på första och tumbling på andra.
 
(Bilden lånad från GGF:s facebookgrupp)
 
Trampetten gick inge vidare jag drutta på näsan i dubbelhalven och stod inte på zuckan vilket gjorde mig rätt down men det var bara att försöka tagga om till nästa uppvisning.
 
Tumblingen däremot gick jättebra med massa snygga volter och kaxiga landningar så det var verkligen en revanch och lyste upp dagen lite. Jag är särskilt nöjd över min bakåtskruv som blev jättebra.
 
Det här låter ju ganska okej för en uppvisning men det beror lite på vilken version man tar det i.
 
Vi tre Norrlandsgymnaster härifrån har känt oss enormt utanför hela dagen gentemot seniorerna, vi fick till och med köra redskapen på bara vi tre och jag har nästan känt mig lite i vägen.
Vi gjorde det bästa av situationen och vi hämtade ju oss otroligt bra till tumblingen men jag har känt mig stressad och lite opepp idag vilket inte är så kul.
 
Vi tillhör trupp 1 precis lika mycket som alla andra.
 
Det här är såklart bara min version men jag kände mig tvungen att dela av min tankar och känslor kring idag, det gör jag ju annars i bloggen.
 
När uppvisningarna var slut åkte jag hem. Jag har inte gjort så mycket mer intressant på eftermiddag/kvällen förutom att plugga, vine-konversera med Mimmi, städat och kikat på GOT.
Imorn är jag ledig hela förmiddagen och tänkte ägna den åt att plugga i massor, wish me luck... haha