Ledig förmiddag sen balett och gympa (igår)

 
Jag var ledig hela förmiddagen igår vilket var såå skönt dock så var jag ändå tvungen att plugga hela tiden men jag fick iallafall sova en stund längre än vanligt.
 
Jag åkte in till skolan sen till baletten, vi var väldigt få igår så vi hade bara en kort klass men körde som vanligt igenom stången och sedan lite pirouetter och adagio på golvet. Att vi slutade tidigare gjorde att jag inte behövde stressa till gympan och äta efter utan kunde ta det lugnt.
 
Vi började träningen med att prata om våruppvisningen så vi fick berätta hur vi känt och de hur de tänkte. Alla menade sitt bästa men ibland kan allt inte bli optimalt, men jag förstår nu varför och håller med i deras resonemang så det känns bra att vi redde ut det.
 
Det var mycket individuell träning sen så jag tränade att jobba i trampetten, att alltid köra och dubbelhalver vilket gick helt okej, det är svårt det här med trampett-teknik men jag jobbar hårt för att lära mig och också för att övervinna mina små hjärnspöken.
Vi avslutade med lite mag-/ryggstyrka och stretch innan det bar av mot affären för att handla lite till idag och sen hem igen.