Min heldag på körskolan (woho...)

 
Riskettan, ett av kraven för att få ta körkort, det kanske enklaste kravet (hmm?) stod på planeringen idag så upp, upp och iväg redan med 07:40 bussen till stan.
 
Kursen gick väldigt smidigt, det är intressant men även väldigt hemskt att prata om, alla dessa risker i trafiken och alla olyckor. Jag höll på att börja gråta flera gånger när vi fick höra männsikor historier om trafikolyckor i samband med t.ex. alkohol.
Jag blir även såå arg på folk som sätter sig i bilen full eller trött när de vet att de utgör en risk men skiter i det ahh! Så nu och föralltid tänker jag vara en ren bitch mot alla i min närhet om de nån gång skulle får för sig att t.ex. fylleköra ojojoj jag skulle brotta ner personen om det krävdes!
 
Efter kursen hade jag ca 2 timmar att slå ihjäl innan min körlektion så jag åt lunch och kikade på stan... Det kan ju låta kul men NEJ inte om man inte har några pengar, jag ville bara åka hem men tiden bara segade förbi. Tillslut var det dax för körlektion iallafall och den gick faktist helt okej.
 
 
Trött tjej fick äntligen åka hem för att sjunga, spela och justja plugga... Men, men home sweet home!