Stugan i skogen uppe i Norrland

 
Komihåg att läsa om Cardiff också! Feriepraktiken i Cardiff - Ett minne för livet

 
Jag har som sagt spenderat föregående vecka uppe i min stuga i Norrland med alla farbröder och småkusiner. Tre familjer är vi som bor där uppe samtidigt i den lilla stugan mitt ute i skogen 12 pers, det är helt galet att vi får plats haha.
 
Vädret blev bättre med veckans gång och lika så badtempraturern som steg från 16,5 grader första doppet till 20 grader fyra dagar senare. Det har blivit mycket bad, sol, läsning och bus med kusinerna men även träning och kortspelande och den årliga Umeå utflykten blev inte bara en gång utan två.
 
Att åka till Umeå på en söndag visade sig vara ett riktigt stolpskott. Jag körde dit vilket gick bra tills pappa sa åt mig att svänga på fel ställe så vi fick åka runt i hela Umeå för att hitta rätt. Vi kom iallafall fram tillslut men mycket var stängt och vi fick inte ens tag i en veke till fotogenkylskåpen som vi var ute efter. Men veke var vi tvungna att ha så vi åkte in igen på måndagen men denna gång bara jag, Hanna och vår ena frarbror Christer. Vi fick tag i en veke, jag och Hanna fick äntligen shoppa på Monki och vi kunde köpa en fin födelsedagstårta till pappa.
 
Innan vädret var sådär jättebra tog vi en utflykt till tallbergsbroarna, tre jättehöga broar med en fin matsäcksplats och även till Häggströmsmodehus i Lödgeå. Det är alltså en modebutik mitt i en liten by helt enkelt, det är helt galet att den går att driva där ute men den har funnist sen 20-talet så.
Vi vart även bjudna på lunch av pappas farbror och hans fru, det är alltid lika gott vare sig det är en jätte middag eller bara lite macklunch.
 
Det var en härlig vecka och det var tur att vädret var så bra, det är visseligen alltid mysigt att vara där uppe men ändå skönt att komma hem sen.
 
Ett litet bildplock