Det här dagarna som gick senast + grön abstrakt nail art

 
 
 
 
Då var alla inlägg om Cardiff uppe så det är bara att läsa, läsa, läsa! Alla ligger under kategorin Feriepraktiken i Cardiff - Ett minne för livet så klicka er dit om ni känner er nyfikna.
 
Jag har ju som sagt varit borta en bit upp i Norrland till min sommarstuga och jag tänkte att jag skulle skriva lite om det i inlägget efter detta. Nu få det bli en liten sammanfattning om de senaste dagarna.
 

 
Lördag:
I lördags var det hämfärd från stugan så vi gick upp tidigt, städade och packade in i bilen. Jag körde till Övik, vilket gick riktigt bra! men sen fick pappa köra resten.
 
Vi åt lite på Max innan vi kom hem, sen väl hemma var det bara att packa up och duscha. Det åskade nästan hela eftermiddagen i lördags så efter en vecka utan internet var det bara att fortsätta på samma sätt och jag satt och läste hela kvällen.
 

 
Söndag:
Det var lite som en "att göra" dag i söndags, jag hade en del att göra efter Norrlands vistelsen som att t.ex. skriva till British Red Cross och berätta om mina två veckor där, packa upp allt det sista (HATAR ATT PACKA UPP) skriva över allt om Cardiff här och måla naglarna.
 
 
Allt detta tog sin lilla tid och all överig tid spenderades med att läsa. Jag är redan på sjätte Harry Potter boken, åh jag vill inte att det ska ta slut! haha
 

 
Igår:
Jag blev väckt mot min vilja av att folktandvården i Stockholm ringde flera gånger, de tror tydligen att jag är Sven Erik och behöver boka tid för narkos...
Senast jag kollade är jag inte Sven Erik men alltså ursäkta kan folk vara lite nogrannare med att det verkligen är rätt nummer de ger ut innan de ger ut det... haha
 
Jag blev även spammad av Mimmi men det var bara trevligt för hon var nämligen inne i stan idag och kunde träffas, vi har inte setts på över en månad så det var ett kärt återseende hoho! Vi pratade oavbrutet hela tiden om allt som hänt under sommaren och tog även en liten glass fika.
 
Klockan två kom Hanna ner till stan så jag bytte sälskar och sa hejdå till Mimmi som skulle på teoriprov. Jag och Hanna hittade absolut ingenting, det är rätt urplockat nu inför hösten men vi köpte oss iallafall en varsin fanta och strosade runt i solen innan vi cyklade hem igen.
 
På kvällen väntade sommarträning och jag körde på eget bevåg lite handvolt skruv och sedan arm och ben styrka.
 

 
Idag:

Jag vaknade rätt tidigt idag för att vara mig meeen jag låg kvar och läste till klockan elva endå haha. Efter frukost och fix stod det på schemat för dagen *städa källaren* och det tog minsan resten av dagen...
Jag har dammat, damsugit, dammtorkat, plockat, sett flera sorters spindlar, handskats med världens äkligaste matta och torkat golven. Källaren har nog inte varit såhär ren på flera år så jag är mycket nöjd.
 
Men jag var inte helt färdig där utan det återstod att rensa bland gamla teckningar. Det tog sin lilla tid men man hittade de där små guldkornen som verkligen är värda att spara.
 
Jag lärde mig en del också bl.a. att när jag var 6år så vela jag bli balettdansös när jag blev stor, det kommer jag inte alls ihåg jag trodde det var gympa som gällde men tydligen inte då haha.
 
Nu har jag kvällen ledig iallafall så jag tänkte sätta mig och kolla på lite film tror jag.