14 Juli 2013 - På en resa, hem igen

 

Efter att ha gått och lagt oss runt två var jag inte så pigg när klockan ringde 05:45 men jag masade mig upp och Linnéa tog sig upp kort efter.

 

 

Det var bara att packa klart och trycka i det sista i väskorna innan vi lämnade rum 4 på hotell 100 för gott.

 
 
Taxin hämtade upp oss kl 07:00 prick och det bar av mot flygplatsen, ingen ståtlig flyplats precis. Vi kom fram väldigt tidigt och fick vänta i nästan en halvtimme på att få checka in bagaget.
 

När vi äntligen fick checka in fick vi höra av en kompis till Linnéa att underbara Cory Monteith från Glee hade dött natten till idag, vi båda fick världens chock där vi stod i incheckningskön, jag kan verkligen inte greppa det, det är så sjukt sorgligt och oväntat och jag lider med hans nära och kära.

 

 
Vi fortsatte sen med alla flygbestyr och hann även bli lite oroliga när de inte berättade vilken gate flyget skulle gå ifrån förens 10 minuter efter utsatt boarding time... vi kom på flyget i alla fall och det var en smidig resa till Amsterdam.

På Schiphol gick det också smidigt vilket kan bero på att denna gång visste vi vilken gate vi skulle till redan innan vi var där. Detta flyg gick även det smidigt och jag satt och läste nästan hela vägen.

 

Framme på Arlanda sen var vi igen lite oroliga över vårt bagage men till sist så kom de i alla fall och vi kunde ta oss ut till sky city för lite mat.

 

Det slutade med donken-mat eftersom allt annat på sky city är så sjukt dyrt. Vi åt och sedan satt vi och väntade och väntade och väntade tills vi tillslut kunde gå på tåget och vi var verkligen galet frusna när vi gick på efter vistelsen i underjorden väntandes på tåget.

 

Pendeln gick snabbt och upptåget med förutom en lite försening. Vi pratade imorse om att det säkert är nåt som kommer gå snett på hemresan och linnea förutspådde ett signalfel på tåget innan Tierp och vad händer? Jo! några km innan Tierp måste tåget bromsa in och efter att ha stått still ett tag informerar tågföraren att det var pga. av ett signal fel som vi stod still haha vad är oddsen liksom, vi börjar misstänka att Linnéa är lite synsk haha.

 

 
Vi kom i alla fall fram till Gävle och sedan skildes vi åt efter lite kramkalas vilket blir slutet på denna underbara resa. Bara dagen har varit fylld med tesco-skämt, galna grimaser, knasiga skrattanfall och massa annat knas precis som resan överlag.

 

Det känns så konstigt att vara hemma igen, som om vi åkte nyss men ändå har varit borta i en evighet. Jag kommer att minnas denna underbara resa för alltid, jag har fått en helt ny vän och ett underbart minne för livet.