13 Juli 2013 - Sista dagen i Cardiff

 

Vi gick upp vid 9 och åt frukost, jag med extra mycket nutella då det ändå var sista riktiga frukosten här haha.

 

Vi tog oss sedan ann den svåra utmaningen med att få i allt i resväskan och lyckas stänga den… det tog sin lilla tid men tillslut efter mycket pusslande och lite våld fick Jag och Linnéa ihop våra väskor. Att vi ens lyckades är ett mirakel haha

 

Allt detta skulle ner i mina två väskor...

 
och allt detta skulle ner i Linnéas
 
När vi äntligen var klara gick vi ner till stan för en sista liten shoppingtur innan vi gick till Cardiffs naturhistoriska museum.

 

 
Vi lyckade bryta mot säkert 3 av 5 regler när vi var där och gick bl.a. bakvänd kronologisk ordning i utställningen om evolutionen haha vi lyckades även med att bli skrämda av ett stort mammutskelett.
 
När vi kände oss nöjda gick vi och köpte lunch på Greggs och hamnade i kladdkrig med en chokladmuffins Linnéa tvingats köpa för att kunna betala med kortet. 
 
 
När vi var klara med lunchen och kriget var vunnit tog vi oss ner till tågstationen för att åka till Barry igen.
 
 

Det var galet med folk i Barry vilket inte var så konstigt då det var årets varmaste dag hittills men det fläktade i alla fall skönt från havet och det var härligt att ligga på stranden med undantag för volleybollar som jag fick på mig då och då…

 

 
Vi låg och solade hela eftermiddagen men nöjde oss sen lite före klockan sju och bestämde oss för att ta 18:55 tåget hem, trodde vi ja! När vi kom fram till stationen möttes vi av en kö som slingrade sig långt ner på gatan och kunde lika gärna ha varit till en Justin Beiber konsert… vi fick köa och trängas bland en massa knasigt folk med dåliga tänder och kom inte på ett tåg förens runt 19:30.
 

När vi äntligen kom tillbaka till Cardiff gick vi hem och fixade till oss för att sen gå ut och äta i stan. Vi åt på en trevlig Italiensk middag med en avskyvärd cider som smakade öl och satt sen och pratade, skrattade och flummade medans vi åt.

 

 

 
När vi var klara och hade betalat gick vi en promenad och kikade lite på nattlivet som höll på för fullt, vi gick aldrig in nånstans, mycket för att vi ska upp tidigt imorn men också för att det hade varit lite roligare och tryggare att gå ut ett gäng i stället för bara två så vi tog oss hem igen och satt och pratade halva natten istället.