En köttig gympahelg

 
Gårdagen:
Denna helg var det gympaläger med Norrlandslaget som stod på shemat och jädrans vilket kött läger det blev! Det började i lördags mitt på dagen vilket var väldigt skönt, så fick jag sova ut lite en dag denna helg iallafall. Vi började bakåt på tumbling med staioner och sedan på full fart.
Det gick helt okej men mina bakåtskruvar är en svår nöt att knäcka minsan, jag har dock lite metoder att testa så jag får slita för att få den att sitta!
Det vart lite dubbelsaltos också, vilket gick bättre. De är lite läskigt men inte lika läskigt som förut, jag kör ju även till en happy-matta (tunn matta) i grop så det är ju bra.
 
Efter passet var det middag och sen körde vi mörkerkurragömma, det var askul och jag blev faktist hittat näst, näst sist men det var nog mest tur, jag satt och kurade bakom en uppfälld trampett já. Jag var också en gång men jag var inte alls lika bra på att leta som att gömma mig.
Vi avrundade kvällen sen med en film, The Babymakers, förövrigt ingen film jag rekomenderar den var ganska så jätte B.
 
Idag:
Efter att ha sovig lite halvdåligt på en mjuk flipper-dyna, hade jag ont lite överallt men det är tyvärr inget man kommer ifrån. vi körde fristående före lunch och vi lyckades lära ut mer en halva friståendet till de som inte kan det än så det är en bra start.
 
Sen efter lunch köttade vi igång med voltstartpå tumbling och hela laget fick ett galet GO! Det vart en sån härlig pepp-stämning och alla småsmärtor kändes inte alls lika jobbiga längre. Jag lyckades även med sträckt in-handvolt-1½skruv, såå glad! vi körde även voltstart till bakåt som vi fick till ett jäkla strömvarv på.
Efter lite frukt köttade vi det sista på trampett, först bord sen fri trampett. Den peppade stämmningen höll i sig och alla körde asbra!
 
Det var nästan lite tråkigt att behöva sluta lägret men nu gäller det att kötta på tills nästa läger om en månad!
Norrlandslaget! vilket superlag alltså! wonderful!