Det märks att det var läger i helgen (mån)

 
 
 
 
(Detta inlägg skulle kommit upp igårkväll)
Det märks att det var läger i helgen, jag har trött i kroppen, har världens träningsvärk lite överallt och jag upptäcker nya små okända rivsår och blåmärken hela tiden. Men det är så det ska kännas efter ett köttigt läger!
Helgen kändes för en gångs skull mycket längre än vanligt så det var lite segt att vara tillbaka i skolan idag men med en liten sovmorgon var dagen mer lättstartad.
 
 
På första lektionen hade vi sex och samlivs föreläsningar av RFSU och jag kan verkligen inte undvika att känna mig totally awkward hela tiden jag är väl lite för pryd helt enkelt hehe.
 
Efter lunchen sen började vi kolla på underbara men ack så konstiga Romeo + Juliet (med bl.a. Leonardo DiCaprio) på engelskan. Jag gillar verkligen den här filmen, den har verkligen många intressanta kontraster mellan nutid/dåtid och komedi/tragedi sen så älskar jag Shakespears vackra text i Romeo & Juliet.
Efter nån timme film avslutades dagen med samhäll och ekonomi... vilket inte var lika kul.
 
Det var skönt att få sluta tidigare idag men jag hann ändå bara hem, äta och åka å träna. Vi körde bara trampolin hela träningen med mycket voltkontroll och lite dubblar. Jag lyckades också landa på nacken för jag släppte ut för tidigt i dubbeln men det gick bra.
 
Det var gårdagens försenade inlägg det, men ja bättre sent än aldrig.