the perks of reading

 
Jag börjar nästan bli lite förbryllad över hur jag ska göra med böcker, jag älskar verkligen att läsa men om jag inte hejdar mig kommer jag bli som mormor som till och med har en gräns på att hon bara får läsa ca 90 böcker per år för hon läser så mycket haha.
Men jag menar hittar man en bra bok då tar man ju varje tillfälle man får till att läsa i den. Är man dessutom en snabb läsare som jag så räcker en bok på ca 300 sidor bara över helgen.
Men som tur är så är jag inte alltid såhär men jag tror jag har kommit in i nån slags bokfas just nu. När hösten kommer får jag bara en känsla av att mysa ner mig med en filt och en god bok, dock... så blir det inte så utan jag sitter vid skrivborden med datorn i bakrunden och läser så jag får jätteont i ryggen sen hehe... Ibland undrar jag om jag är för lat (läs omotiverad x) för att ta fram en filt... haha
 
(Bild från google)
 
Just nu läser jag iallafall Never let me go av Kazuo Ishiguro som handlar om framtiden eller ja slutet på 1900-talet men då när boken skrevs var det framtiden. jag skriver ingen egen text om vad den handlar om denna gång det är lite för sent på kvällen för det men...
Såhär är boken beskriven på Bokus.com: "Kathy, Tommy och Ruth växte upp på ett isolerat internat på den engelska landsbygden. De fostrades till att tro att de var speciella och att deras hälsa var viktig inte bara för dem själva utan även för samhället. Men varför var de egentligen där? När Kathy i 30-årsåldern tänker tillbaka på sin uppväxt börjar hon minnas saker. Hon minns hur folk som sökte sig utanför internatets grindar inte kom tillbaka och hur människor som kom utifrån verkade vara livrädda för dem. När minnesbilderna fogas samman går sanningen så sakteliga upp för Kathy."
 
Jag har läst 2/3 av boken men jag kan verkligen säga att den är sjukt bra och absolut läsvärd och den är skriven på ett vad jag tycker lite annorlunda sätt men det passar bra så det är inget jag tänker på längre.
Never let me go (pocket)
 
När jag ändå är på ämnet kan måste jag bara skriva att jag förstår verkligen inte hur man kan hata att läsa? Böcker är verkligen helt underbara de öppnar upp så många olika världar, känslor och händelser och om den är skriven i Jag-form får man ju verkligen sätta sig in i en annan människa och hur de tänker mycket mer än i film, jag älskar visseligen film också men det är nåt speciellt med böcker. Jag menar ge det en chans iallafall bara för att en bok du läst var dålig är inte alla det.

Med tanker på mitt lilla bok ämne som blev så kan man ju bara gissa sig till att det är det jag gjort idag, läst alltså och det fick bli så när man har en studiedag sådär man behöver inte göra nåt speciellt utan bara ta det lugnt hela dagen.