snöslask.. jahapp..

 
det här lovet ska jag minnsan göra skillnad på, jag ska vara hurtig, social och inte bara sova och gå runt hemma inne och inte göra ett skit.... jo tjena...
 
Jag drog upp rullgardinen imorse och möttes av en syn av ca 5cm bötsnö på marken och gjorde en tyst överenskommelse med mig själv.
- Jag stannar nog inne idag.. det blir bäst så!... haha.
Nä men med tanke på gårdagens tidiga uppstigning och aktivitet hela dagen så unnade jag mig en "inte göra ett skit dag". Jag hann bla med lite piano, tv-serie tittande och allmänt fejsbookande.
Men runt fem fick det va slut på de fasonerna för då bar det av mot träningen, den var frivillig för oss som tävlade igår men jag kände att jag var tagg så jag tar min vila imorn istället.
Det var en riktigt köttig träning där vi körde mest bord men det behövdes och jag fick till en massa bra pik-tshockas, vi körde oxå trampolin och styrka.
Vi hade även lite tillskott till gruppen av två nya killar och det är ju alltid kul med mer folk, vi som är så få. 
 

 
När jag kom hem kollade jag på svt:s dokumäntär om när hiv kom till sverige. Det är helt sjukt egentligen när man tänker på det hur extremt omänskligt det flesta hanterade situationen det är nästan så jag vill börja gråta för de stackrarna som fick utstå denna hemska behandlig samhället.
Hela det här ligger ju så väldigt långt ifrån en själv och jag tror det är det som gör det intressant. Det är nutida historia som ligger så långt bort men ändå så nära och det är nåt man sällan får veta nåt om. Sen tror jag också att Jonas Gardells serie fått upp iallafall mitt intresse om hur det var för den berörde mig så mycket, jag tror aldrig jag har gråtit så till en serie förut, den ger det hela en mer mänsklig insikt. Har ni inte sett torka aldrig tårar utan handskar än, se den!
 
(Bild lånad från spiderchick.nu)
 
Jag måste även i allt detta allvar lite skyldigt erkänna att jag är lite halvt nerkärad i båda huvudrollsinnehavarna, men de är verkligen så söta båda två... haha