OS invingning bl.a.

 
Igår:
På dagen gjorde jag inte mycket jag satt som jag förutspådde hemma själv och kollade på ännu mer top model... Men sen på kvällen hade jag och Hanna en sisters evening och lagade god mat, kollade på systrar i jeans och sen såklart på OS invigningen, and what an invingning asså, ascool, rolig och kreativ den kändes mycket roligare att titta på än den kina hade förra gången, den var också cool men gick för segt enligt mig (det lilla jag såg).
Sen är det ett stort plus att ha med bl.a. Daniel Craig, Rowan Atkinson och Paul McCartney och jag älskar att Amy Winehouse fick en liten hyllning i "brittisk musik hyllnings nummret"
 
Idag:
ehm jag har inte gjort ett skit skulle man kunna sammanfatta det och det är deprimerande som det är så just leave it at that.
Update: eller föresten jag har gjort nåt värt nämna idag! jag har kollat på AG gymnastik herrar kval i OS och jädrans vad de levererar särskillt kina men de andra länderna också, det var en fransman som körde ringar som seröst hade biceps som mätte up med mitt huvud! Det är inga svaga gymnaster vi talar om här inte men långa är de inte, det var nån kines som var bara 1.60 men det är bara en fördel med tanke på att han köttade dubbel sträckt med dubbelskruv på friståendet coolt! Meen jag måste ändå lägga till att jag ändå tycker truppgymnastik är coolare än AG.
 
Imorn ska jag ut och göra nåt no matter what! wish me luck.