You've got...a really unlikely movie.... just as we want it to be

 
 
 
 
Idag träffade jag ännu en long lost friend nämligen Hanna, vi gjorde väl inte så mycket igentligen men vi hade så mycket att ta igen så vi pratade och pratade och pratade om allt från himmel och jord men sånt är trevligt tycker jag.
Detta fick mig just att inse en skrämmande tanke! we're turning in to our mothers.... :o eller  NEJ föresten nej... det är svårt att slå mammas kompisgäng i pratning det låter som en hel hönsgård när det är här haha puh! tur!
Sen lovar jag att det är ingen av dem som sitter och pratar om tv-serier och sånt som vi oh no haha.
 
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket men jag såg just den otroligt charmiga filmen You've Got Mail en underbar film, som är nästan lika overklig som Harry Potter. Men det spelar ingen roll man vill att romantiska komedier ska sluta lyckligt det är ju därför det kallas feel good film. Man ska må bra av att se en och ibland täcker det när man inte har ork att se ett komplicerat underbart drama istället.

(Bild från google)
 
Imorn är det nyårsafton och jag ska shoppa skor på förmiddagen yeey! Nä men jag har också hoppet uppe att hitta en nyårsklänning ändå vi får se. Hinner nog blogga igen innan imorn kväll, but that's it for now